Grafik pracy

Wybierz sposób logowania. Tryb sesyjny ogranicza zapamiętanie logowania. Na urządzeniach współdzielonych zawsze wyloguj się i wyczyść dane lokalne.

Na prywatnym telefonie pozostaw zaznaczone — aplikacja nie będzie prosiła o logowanie przy każdym uruchomieniu. Na urządzeniu współdzielonym odznacz tę opcję.

Zainstaluj Grafik na telefonie albo Macu i otwieraj go jak osobną aplikację.